023 - 531 16 76

Welkom bij BrandMission

uniek en groot aanbod in duurzame mode & lifestyle
 

Ekyog

 

Positive Fashion staat voor mode de dat je met een gerust hart kunt kopen. Bij het Franse modemerk Ekyog weten ze als geen ander hoe je fashion kunt combineren met duurzaamheid. Lees meer over Ekyog en hun Stichting Terra d'Ekyog.

 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

De oprichters Nathalie en Louis-Marie Vautier hebben in 2003 Ekyog opgericht. Nadat ze hun sporen verdiend hebben in de mode industrie, wilde het paar een nieuw merk opzetten dat duurzaamheid centraal zet. In hun collectie gebruiken ze veel biologisch katoen, wol, linnen, zijde en tencel (houtpulp) van hoge kwaliteit. Stijlvol chic en subtiel sexy voor de eigenzinnige moderne vrouw.

 

Met 50 brandstores in Frankrijk, waarvan 7 in Parijs, is Ekyog snel gegroeid tot een gevestigd fashion merk. Met onlangs een Ekyog shop binnen warenhuis Galaries Lafayette kunnen de Fransen niet meer om dit high end ecofashion merk heen. En vanaf nu is Ekyog ook verkrijgbaar in Nederland, exclusief in onze winkel in Haarlem. BrandMission is trots om de eerste buitenlandse reseller van Ekyog te zijn.

 

LA TERRA d'EKYOG, koop Ekyog en draag bij aan deze non-profit organisatie!

Naast duurzaamheid is het sociale aspect is ook erg belangrijk voor Ekyog. Daarom heeft Ekyog de non-profit organisatie La Terre d’Ekyog opgericht. Deze non-profit organisatie ondersteunt diverse natuurprojecten en schoolprojecten in onder andere Madagaskar. Ekyog doneert ieder jaar 10% van haar winst aan La Terre d’Ekyog.

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst