023 - 531 16 76

✔ Grote collectie duurzame mode ✔ Klantentevredenheid 9.5 ✔ Winkels in Haarlem en Amsterdam

uniek en groot aanbod in duurzame mode & lifestyle
 

BrandMission bouwt samen met haar partners aan dit fair fashion winkelconcept

 

8020ecommerce.nl

 

                    

8020ecommerce

Zie hier het resultaat, deze prachtige website!  8020ecommerce is een innovatief e-commerce bureau uit Amsterdam.

 

MVGM

 

MVGM Bedrijfshuisvesting

Het winkelconcept van BrandMission is gebaseerd op meer samenwerkingen. Ook met de eigenaar van het winkelpand hebben we flexibele afspraken gemaakt. MVGM heeft BrandMission hierbij ondersteunt.

Ook de (winkel)vastgoedsector kijkt steeds meer uit naar interessante samenwerkingsvormen en MVGM denkt met retailers en vastgoed eigenaren/ beleggers mee.

 

Interior Issues

 

Interior Issues

Sven heeft de podia van alle merken van een stoere 'look' voorzien. Deze creatieve interieur bouwer heeft zich laten inspireren op het logo van BrandMission. 

 

Jannie Schmitz

 

 Jannie Schmitz Design Studio

Een koffer vol inspirerende verhalen is het verhaal achter het logo van BrandMission. Jannie heeft onze ideeën perfect weten te vertalen in een logo.

 

 

WeKomenErWel

 

 WeKomenErWel

In de huidige tijd lastig om een financiering voor je business plannen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van andere vormen van financieren, zoals crowd financing. 

In samenwerking met Stichting WeKomenErWel is Lonneke een crowd financing campagne gestart, waarmee zij ruim de helft van haar startkapitaal heeft verworven! Lees hier meer over crowd financing.