styling

Basics shoppen doe je zo

posted by Lonneke 23 maart 2017 0 comments

Basic items shoppen kan op het eerste gezicht een beetje saai lijken. Maar als je investeert in kwalitatieve tijdloze items, zul je er jaren plezier van hebben. Basics vormen de basis van je garderobe.

Met een jeans, jasje en een paar minimalistische tops en blousjes kom je al een heel eind voor een hippe basic look. Deze kun je ieder seizoen weer opnieuw stylen.
We zetten een paar shopping tips voor je op een rij:

1. Inventariseer je kledingkast, bepaal je kleur
Denk aan mouwloze tops, longsleeves, losvallende t-shirts, effen blousjes en truien. Ga na welke basis kleuren je graag gebruikt. Varieer daarbij in kleur van je jeans, bijvoorbeeld klassiek donker denim, stoer grijs, en casual denim blauw. Daarnaast kun je een pantalon toevoegen als variatie op jeans. Hiermee creëer je een basis in je kledingkast voor elke dag een andere look waar je je prettig in voelt. Draag je liever jurken en rokken? Ook hier kun je een aantal basis kleuren voor selecteren.

2. Smart spends
Investeer in basic items die je vaker kunt dragen. Een lang (wollen) vest gebruik je niet alleen in de winter, maar op frisse lente dagen gaat deze mee als jas. Draag een basic longsleeve onder je jurk met korte mouw en je kunt de jurk ook aan op frissere dagen. Ook blousjes zijn ideaal om te onder een trui te dragen of juist open als vestje te dragen met een longsleeve eronder.

3. Een streepje kan altijd
De klassieke Bretonse streep is tijdloos, stijlvol en altijd on-trend. Perfect om laagjes mee te maken. Niet alleen in combinatie met een vest of blazertje en jeans, maar draag het bijvoorbeeld ook onder een open blouse of trui voor een vrolijk accent.

4. Vergeet je accessoires niet
Stijl je basic look af met de juiste accessoires als een zonnebril, opvallende tas, een lange ketting en minimalistische oorstekers.

It’s easy, comfy, stylish en ecofashionable!

You may also like

Leave a Comment