CAPSULE GARDEROBE – TRIODOS CHALLENGE

WIL JIJ OOK EEN DUURZAME CAPSULE GARDEROBE?
SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE 3-DAAGSE CHALLENGE

In samenwerking met de TRIODOS bank biedt BrandMission een gratis online programma aan:

Een 3-daags stappenplan dat structuur geeft aan je kledingoverzicht, waarbij je je eigen stijl ontdekt én je bent in drie stappen dichter bij een efficiënte garderobe waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Wat is een capsule garderobe?

Een capsule garderobe is een is een selectie van je favoriete en essentiële kledingstukken die je per seizoen draagt en makkelijk met elkaar kunt combineren. Hoeveel precies, dat is afhankelijk van jezelf, maar deze methode helpt je om al je kleding uit je kast graag en veel te dragen en dat je overzicht houdt. Zo haal je het meeste plezier uit je kleding, het help je bij het bepalen van je stijl, kun je makkelijker inschatten of een nieuwe aankoop past binnen je collectie en maak je minder snel een miskoop.
Met weinig inspanning maak je zo heel veel impact: 6 kledingstukken minder per jaar kopen bespaart al 40 kg CO2. Als iedereen in Nederland mee doet, staat de CO2-besparing per jaar gelijk aan 85.000 keer met de auto rond de wereld!

Onder actieve deelnemers verloten we een kadobon twv € 100,-
en na afloop van de challenge ontvang je een leuk cadeautje van ons ;.)

 

Zo doe je mee?

Wil je ook slim kopen en zoveel mogelijk plezier van je kleding hebben.
Schrijf je dan in via het onderstaande formulier in voor de nieuwsbrief van BrandMission.
Kies welke in welke week je aan de challenge wilt deelnemen.
Je ontvangt vervolgens 3 dagen op rij een email met uitleg over het opbouwen van een capsule garderobe en informatie en inspiratie over duurzame mode. En uiteraard iedere dag een opdracht om zelf aan de slag te gaan met je eigen garderobe!
Ook leuk om samen te doen, dus nodig vooral vrienden of familie uit.

Ik schrijf me in voor de Triodos capsule garderobe challenge en de nieuwsbrief van BrandMission:

Over BrandMission

BE CONSCIOUS - THINK ORGANIC - LOVE FASHION

BrandMission haarlem

Alweer bijna 10 jaar gelden, heeft Lonneke in de mooie binnenstad van Haarlem BrandMission geopend. Een kleding boetiek met duurzame kleding en accessoires.
En 2 jaar geleden is hier een nieuwe winkel in de Haarlemmerstraat in Amsterdam bijgekomen. Een droom die uit is gekomen om duurzame mode meer zichtbaarder en toegankelijker te maken.

Bij BrandMission vind je een ruime collectie met uitsluitend merken die duurzaam en fair produceren. Tijdens het inkoopproces selecteren we niet alleen op stijl, pasvorm en kleur maar vragen we juist naar het verhaal achter het merk. Waar wordt het gemaakt, welke organic stoffen zijn gebruikt in de collectie en welke duurzame en sociale keuzes zijn belangrijk voor het merk. En die verhalen zijn het vertellen waard om de kledingindustrie steeds een beetje transparanter, eerlijker en mooier te maken.