organic cosmetica

Cîme – Let’s be honestly beautiful

posted by Karin 23 oktober 2018 1 Comment

Let’s be honestly beautiful!

Wij zijn helemaal blij als er weer een bijzonder eerlijk en mooi product aan ons wordt voorgesteld.
Zo waren we meteen enthousiast toen we Cîme Skincare ontdekten.

Verwen je huid met natuurlijke ingrediënten!

Wie wil er nu niet een stralende en gezonde huid met natuurlijke ingrediënten. Het grootste deel van de ingrediënten van Cîme zijn van een natuurlijke en gecertificeerd biologische oorsprong (ECOCERT certificaat). Bij Cîme vind je geen synthetische ingrediënten als parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol en siliconen.

Schoonheid uit de Himalaya

De Himalaya vormt een bron van inspiratie en een basis voor de ingrediënten voor Cîme Skincare. De planten die Cîme verwerkt in hun producten groeien op een hoogte van meer dan 3000 meter zoals wilde rozen, duindoornbessen, edelweiss bloemen en tal van andere uitzonderlijke planten. Door de groei op deze hoogte hebben de actieve bestanddelen van de planten uit de Himalaya een uitzonderlijke kracht en een unieke intensiteit.

Samen met lokale boeren en partnerorganisatie investeert Cîme in de duurzame verzameling van wild groeiende planten en de biologische teelt van kruiden zoals palmarosa, kamille en edelweiss. De actieve bestanddelen uit de planten en kruiden worden terplekke door de lokale boeren verwerkt tot geconcentreerde extracten, boter of essentiële olie.

Nature meets science

Alle producten van Cîme Skincare zijn met zorg ontwikkeld. Oude recepten en moderne inzichten worden optimaal met elkaar gecombineerd voor de beste kwaliteit.

In onze winkel in Haarlem vind je het hele assortiment van Cîme Skincare. Van gezichtsverzorging voor verschillende huidtypes, heerlijke olie en scrub en een fijne handcrème. De prijzen van de producten varieren tussen de € 13,50 en € 37,50 te verkrijgen.

Onze favoriet is ‘L’huile by Cîme’ Beautifying dry Oil! Een multifunctionele droge olie voor huid, haar en nagels. € 24,50. Verpakt in een stijlvol glazen flesje. Mooi om cadeau te krijgen of te geven.

Winactie

Deze week bestaat Brandmission 7 jaar! Daarom verloten wij een aantal producten Cîme Skincare !
Sharing is caring. Deel deze blog op Facebook en tag ons in je bericht. We verloten meer dan 4 producten waaronder onze favoriete droge olie!

1 Comment

Lucie 31 oktober 2018 at 20:00

Dat klinkt veelbelovend Karin! Je hebt me héél nieuwsgierig gemaakt naar de pure producten van Cîme Skincare!

Reply

Leave a Comment