duurzame modeevent

Dutch Sustainable Fashion Week – activiteiten & kado

posted by Lonneke 23 september 2020 0 comments
Dutch sustainable fashion week

Alle activiteiten en een kadotje van BrandMission op een rij,
tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week 2020

Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week van 24 september t/m 1 oktober wordt duurzame mode landelijk weer extra in de schijnwerpers gezet. Wij zijn natuurlijk ook weer partner van deze week.
Samen laten we zijn hoe mooi duurzame mode is, de diversiteit en keuze die er is en waarom het belangrijk is dat meer merken en retailers kiezen voor duurzame mode. Omdat het moet en omdat het kan!
Tijdens de week worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook al kun je bij ons het hele jaar door terecht voor duurzame mode en advies, hebben deze week ook een paar speciale activiteiten.

dsfw route Haarlem

Groene Textiel Route Haarlem

Download de route of haal deze op bij de VVV op de Grote Markt. Op deze route vind je diverse winkels die duurzame mode labels verkopen. De deelnemende winkels herken je aan de makelaarsborden aan de gevel. Maak er een mooie wandeling van door de leukste winkelstraten van Haarlem, laat je inspireren en vraag om informatie.

Download HIER de routekaart voor Haarlem (BrandMission is nr 1)

Download HIER de routekaart voor Amsterdam (BrandMission is nr 16)

Expositie Duurzame mode

Langs de duurzame winkelroute in Haarlem vind je de expositie ‘Duurzame Mode’. In de etalages van 7 duurzame koplopers staan mooie fashion beelden geëxposeerd. Deze laten perfect zien hoe mooi en prachtig duurzame en verantwoorde kleding ook echt fashionable is.

Deze beelden zijn ism Naomi van Naomi Haar Atelier in de Schagchelstraat tot stand is gekomen. In haar atelier maakt ze bewuste keuzes in de producten die ze gebruiken en verkopen. Toen ze vorig jaar over de Dutch Sustainable Fashion Week hoorde, miste ze het echte fashion gevoel.” Dit jaar organiseerde ze samen de gemeente Haarlem een fashion shoot met kleding van winkeliers die duurzame merken of tweedehands dameskleding verkopen. Ook voor de make-up en de haarproducten zijn duurzame merken gebruikt. “Ik vind het belangrijk dat ondernemers die duurzame spullen verkopen anderen inspireren om de keuze te maken voor het kopen of verkopen van duurzame merken.

Brandmission DSFW

Private Styling Night - Haarlem
donderdag 1 oktober

Op zoek naar een perfecte outfit die ook nog eens duurzaam is gemaakt? En je zou graag wat stylingtips & advies kunnen gebruiken van een styliste. Maak dan een kennis met de energieke Maureen van Maureen Riley Styling. Zij weet je te informeren en inspireren. Wat past bij mijn figuur, welke kleuren staan me goed en wat is mijn persoonlijke stijl?

Op donderdag 1 oktober kun je gratis gebruik maken van haar persoonlijk advies.
Je kunt kiezen voor 2 tijdstippen. Maximaal 3 deelnemers per sessie:

  • 17.30 - 19.30 uur
  • 20.00 - 22.00 uur

Meld je aan via mailto:info@brandmission.nl

Mindful Fashion Workshop - Amsterdam
dinsdag 29 september

MINDFUL NAAR EEN EERLIJKE, TIJDLOZE EN DUURZAME GARDEROBE?

Tijdens deze workshop geeft styliste Ashna je persoonlijk fashion advies. Ze laat zien dat mindful fashion met oog voor mens en natuur helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en tot bijzondere en exclusieve mode leidt.

Meer informatie vind je HIER

Locatie BrandMission Amsterdam (Haarlemmerstraat 36)
Kosten 25,- euro
Maximaal 6 deelnemers, vol = vol, dus wacht niet te lang ;.)

 

fashion workshop ashna
make-up-tasje BrandMission kado

Een kado voor jou!

Je ontvangt deze week (t/m 1 okt 2020) dit superleuke canvas makeup tasje inclusief een kadobon twv € 15,-

Bij elke aankoop vanaf € 50,- in onze winkel in Haarlem of Amsterdam of online.
Op vertoon van dit bericht of onze nieuwsbrief

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand die je kennis wilt laten maken met duurzame mode.

You may also like

Leave a Comment