duurzame modeevent

Duurzame mode in de spotlight tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week

posted by Lonneke 3 oktober 2016 1 Comment

Van 8 t/m 16 oktober is de 3e editie van de Dutch Sustainable Fashion Week en wordt duurzame mode door diverse winkels in alle shopsteden in de spotlight gezet. Als duurzame modewinkel doen we natuurlijk mee! Al hoeven wij gelukkig geen kaartjes aan de kleding te hangen, om aan te geven welke stukken onder de duurzame collectie vallen ;.)

5 jaar Duurzame mode

BrandMission bestaat eind oktober 5 jaar (feest! binnenkort meer) en we hebben we veel zien veranderen op het gebied van duurzame mode. Meer duurzame modelabels en vooral ook grotere en mooiere collecties. Van stijlvolle zakelijke jurken, pantalons, en fijne blousjes van houtpulp, biologisch katoen of hennep. Met nieuwe stoffen van houtpulp, bamboe en soja of oude stoffen als hennep die nieuw leven zijn ingeblazen door de merken.

 

EVENTS TIJDENS DE DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK #HAARLEM
di 11 okt – kies bewust en minimaliseer je kledingkast

Styling Event AW16-site
Op dinsdag 11 oktober komt styliste Karin Frenay van Soulstyling bij ons in de winkel. Zij vertelt je meer over het opbouwen van een efficiënte garderobe voor maximaal draagplezier van al je kledingstukken.
Vanaf 19.30, deelname is gratis, lees meer en meld je aan!

do 13 okt – filmavond met de indrukwekkende docu The True Cost

banner-855x450
Op donderdag 13 oktober organiseert BrandMission samen met Miss Green de vertoning van de indrukwekkende documentaire The True Cost. Het laat op een indrukwekkende manier zien wat de impact is van de wereldwijde kledingindustrie voor mens en milieu. Kaartje kost 5,-. Lees hier meer.

Een kadootje tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week – € 10,- korting op duurzame mode

shopvoucher-dsfw-aw16
Tijdens de hele Dutch Sustainable Fashion Week ontvang je op vertoon van deze flyer 10,- korting op onze nieuwe kledingcollectie! * bij besteding van € 50,-
Gewoon een klein kadootje om het te vieren.

You may also like

1 Comment

Chantoile 4 oktober 2016 at 21:25

De docu is enorm indrukwekkend. Maar ook inspirerend vond ik, om het anders te doen. Wat vond jij ervan?

Reply

Leave a Comment