duurzame modeOrganic denim

Find the right fit! #organicjeans

posted by Karin 16 april 2019 0 comments

We zijn super happy met ons nieuwe aanbod organic jeans! Zoals je misschien in een eerdere blog van ons gelezen hebt, maak je een groot verschil voor milieu en mens als je een duurzame jeans koopt: https://www.brandmission.nl/stories/the-naked-true-about-denim/ Maar daarnaast is het natuurlijk net zo belangrijk dat deze jeans je perfect past. In deze blog een overzicht van de verschillende pasvormen van ons aanbod in #organic #denim en styling tips!

The skinny

De bekendste van het stel is natuurlijk de vertrouwde skinny jeans. Dit model hebben we in verschillende kleuren, wassingen en taille hoogtes, van midden tot hoge taille. Tip: van een donker skinny jeans krijg je optisch gezien langere en slankere benen ;.)

The straight

Een rechte jeans valt in de regel iets wijder of redelijk strak op het bovenbeen en heeft een wijdere rechte broekspijp, maar niet uitlopend op het onderbeen. Deze jeans geeft je een klassieke look en is mooi te combineren bijvoorbeeld met een colbert of blouse. Wij hebben een model dat heel hoog in de taille is en een dat iets lager valt in een donker blauwe cleane wassing. Een echte classic!

The boyfriend

Dit is een loose fit model dat je oversized mag dragen. Je laat hem een beetje op je heupen hangen met een riem, want je draagt uiteindelijk de broek van je vriend ;-). Rol je broekspijp een beetje op en combineer het met gympen of juist met hakken voor een vrouwelijke touch. Draag je top of blouse in je broek.

x

Momjeans

Misschien herinnert dit model je aan de jaren 90? Daar droegen we allemaal ‘mom jeans’. Alleen noemden we ze niet zo. Ze vallen hoog in de taille en hebben een min of meer een wortelmodel; wijder op de heupen en smaller bij de enkels. Of ze vallen recht. Je kan ze ⅞ of lang dragen. En ze zijn weer helemaal trendy.

x

The wide leg jeans

Er zijn ook wijde jeans in de collectie. Broeken die echt wijd uitlopen tot de enkel of iets hoger. Ook deze vallen hoog in de taille en hebben een vrouwelijke uitstraling. Leuk met een kort jasje en het t-shirt in de broek. Deze broeken draag je lang en hebben we ook volop in lengtemaat 34.

You may also like

Leave a Comment