duurzame modeevent

Ontmoet Safia Minney op 13 mei bij BrandMission!

posted by Lonneke 29 april 2016 2 Comments
Slow Fashion People Tree

We zijn blij dat we Safia Minney, oprichter van People Tree, mogen verwelkomen in onze winkel! Zij zal op vrijdag 13 mei tussen 15:00 en 17:00 haar nieuwe boek Slow Fashion signeren. Een mooi moment om een bekendheid in de duurzame mode wereld te ontmoeten en vragen te stellen! Kom je ook?

Slow Fasion

Slow Fashion is een inspirerend boek dat aantoont dat de weg naar duurzame mode niet een kwestie is van 'hoe', maar eerder van 'waarom wachten?’ Met het boek Slow fashion wil Safia bedrijven aanzetten tot het veranderen naar milieu- en mensvriendelijke business modellen. En voor consumenten betekent dit bewuste keuzes maken in de aanschaf van nieuwe items.

 

Win een boek met jouw vraag over duurzame mode

Wat is jouw vraag aan Safia over de duurzame mode industrie? Post je vraag hieronder of laat het ons weten per mail. Dan kunnen we haar interviewen met jullie hulp. De origineelste of beste vraag belonen we met een gesigneerd boek!

 

Laat je inspireren en kom op 13 mei naar de winkel!

Om Slow Fashion te vieren krijgt iedereen die tijdens de signeer sessie aanwezig is 10% korting op alle items van People Tree.

Tot dan!

You may also like

2 Comments

H* 12 mei 2016 at 11:39

Oeh, wat jammer dat ik waarschijnlijk net niet red om hier bij te zijn. Ik vraag me af of Safia meer gelooft in waarschuwen of ‘happy activism’ om mensen bewust te maken op dit gebied. Wat gaat de doorslag geven?

Reply
Femke Wijman 12 mei 2016 at 14:36

Wat leuk dat Safia Minney morgen naar Brandmission komt! Zouden jullie haar willen vragen waarom de strikte tegenstelling van fast en slow fashion, is fast fashion volgens Safia per definitie unsustainable? Zou het met bepaalde – circulaire – business modellen niet mogelijk moeten zijn om toch duurzame fast fashion aan te bieden. Bijvoorbeeld leasing of lending waarbij je kleding weer terugkomt bij het merk die het opnieuw kan uitlenen /leasen of upcyclen naar een nieuw kledingstuk!

Reply

Leave a Comment