Geen categorie

Stage vacature bij BrandMission

posted by Lonneke 14 oktober 2014 0 comments

Wil jij ervaring op doen in de dynamische wereld van fashion en online marketing? Dan is stage lopen bij BrandMission wat voor jou!

 

Over BrandMission

BrandMission is een creatieve winkel vol met stoere duurzame & eerlijke mode en ambachtelijke lifestyle merken. Bij BrandMission vind je een groot aanbod duurzame en eerlijke dameskleding van unieke merken uit binnen- en buitenland. Van fijne tops van zachte stoffen als bamboe, biologisch katoen, linnen en tencel (houtpulp), casual t-shirts, jeans tot luxe jurken gemaakt van handgeweven wilde zijde. Daarnaast vind je diverse tassen en sieraden van jonge ontwerpers, met de hand gemaakt in ateliers over de hele wereld. Verhalen genoeg om over te vertellen!

BrandMission heeft een fysieke winkel in het centrum van Haarlem en een webwinkel: www.brandmission.nl. Ons kantoor is gevestigd op de Prinsengracht in Amsterdam.

 

Jouw Stage

Komend jaar gaan we de webwinkel uitbreiden en diverse online marketing campagnes lanceren. Hier kun jij onderdeel van uitmaken. Wat houdt stage lopen bij BrandMission onder andere in:

  • Versturen nieuwsbrieven: Wat wordt het thema? Welke verhalen kunnen we vertellen aan onze klanten.
  • Bijhouden blog pagina: Artikelen schrijven voor onze blog pagina. Je doet onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame mode en zoekt contact met gast bloggers.
  • Toevoegen van nieuwe producten in de webwinkel: Aan jou de taak om hier aantrekkelijke productbeschrijvingen bij te schrijven. Wat heeft het product en het merk de bezoeker te vertellen?
  • Versturen van updates via Social media: Hoe blijven we in contact met onze facebook followers? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat deze middelen zo ingezet worden dat onze merkbeleving groter wordt?
  • Uitzetten Marketing strategieën: Meedenken en uitvoeren van (online)campagnes met diverse organisaties ter promotie van duurzame mode.
  • Beschikbaarheid: minimaal 2 dagen per week op kantoor in Amsterdam en 1 dag in de winkel in Haarlem

 

Wie zoeken wij?

  • Een gedreven stagiair die niet bang is om in een jong bedrijf te stappen
  • Een creatieve stagiair die ons prikkelt met ideeën en initiatief neemt.
  • Een stagiair met voldoende computervaardigheden (oa Adobe InDesign, Photoshop)

 

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar Lonneke Verbunt (lonneke@brandmission.nl)

BrandMission
Zijlstraat 85, Haarlem
023 – 521 1676

You may also like

Leave a Comment