vacature

Vacature: verkooptalent Amsterdam

posted by Lonneke 26 februari 2019 0 comments

Zoeken wij jou?

Voor onze nieuwe winkel in Amsterdam (Haarlemmerstraat) zoeken we een nieuwe collega (M/V). (16-24 uur). Ben jij een enthousiast verkooptalent met passie voor mode en duurzaamheid. Dan maken we graag kennis met jou!

Over BrandMission

BrandMission is een verfrissend duurzame mode en lifestyle winkelconcept. BrandMission werkt samen met trendy kleding- en accessoire merken met een eigen persoonlijk verhaal over duurzaamheid, eerlijke productie en/of ambachtelijke werkwijze. BrandMission richt zich op de zelfbewuste en modieuze vrouw die oog heeft voor design en graag meer van de wereld ontdekt.

We hebben sinds 2011 een winkel in het centrum van Haarlem, per april 2019 een winkel in de Haarlemmerstraat in Amsterdam en een webwinkel: www.brandmission.nl.

Functieomschrijving

Wij zoeken een verkooptalent die ons kleine ondernemende team in Amsterdam komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het stylen van de winkel en etalage en het bijhouden van de voorraad. Je wordt een van de vaste krachten op zaterdagen en 1 of 2 dagen door de week. Daarbij kun je flexibel worden ingezet volgens afspraak.
Je werkt direct samen met onze shopmanager Adriana en werkt nauw samen met oprichter Lonneke.

Wij zoeken:

  • Een enthousiast verkooptalent met affiniteit met mode. Verkoopervaring in de mode is gewenst.
  • Een aanpakker met een flexibele en leergierige houding. BrandMission is een groeiend winkelconcept zowel online als met fysieke winkels.
  • Een zelfstandig en proactieve houding. Je moet de winkel eventueel zelfstandig kunnen draaien.
  • Een representatieve en vrolijke uitstraling. Je bent servicegericht en makkelijk in de omgang met mensen.
  • Beschikbaar op zaterdagen

Wij bieden jou:

  • Een ondernemende werkomgeving met een klein hecht team en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Je krijgt de kans om deel uit te maken van een groeiend en vernieuwend winkelconcept op het gebied van duurzame mode & lifestyle.
  • Een fijne vaste klantenkring.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lonneke Verbunt (oprichter/eigenaar) tel. 023-3511676 of stuur je CV en motivatie naar lonneke[@]brandmission.nl

Leave a Comment