fair fashion

Wat gebeurt er als jij een paar TOMS schoenen koopt?

posted by Lonneke 11 april 2017 0 comments

TOMS siert onze voeten met hippe sneakers en vrolijke espadrilles, maar het verhaal erachter maakt je vast nog enthousiaster!

Het begon in 2006 toen de oprichter van TOMS, Blake Mycoskie, door Argentinië reisde en veel kids op blote voeten zag lopen. (vandaar de Argentijnse vlag in het TOMS logo). Dat was zijn inspiratie om een nieuw schoenenmerk op te richten met een 'one for one' gedachte: met elk paar schoenenen dat je koopt, geef je ook een paar schoenen aan een kind in nood.
TOMS is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd schoenenmerk. Want ja, ze zijn ook erg leuk, lekker zomers en ze lopen serieus echt heel fijn met een zachte inlegzool met voetbed en een stevige hiel.

Schermafbeelding 2017-04-11 om 10.00.29

Wat krijgen de kinderen voor schoenen?

TOMS werkt nu samen met meer dan 90 'Shoe Giving' partners in 70 landen in Azië, Midden en Zuid Amerika, US, Afrika en Oost Europa. Hiermee willen ze bijdragen aan betere gezondheid, toegang tot onderwijs en een een betere toekomst voor deze kids. Afhankelijk van de omgeving waar de kinderen opgroeien levert TOMS nieuwe schoenen op bestelling van de Giving Partners, zodat ze voldoen aan hun behoeften.

Schermafbeelding 2017-04-11 om 09.50.25

Wil jij ook een Shoe Giving Trip ervaren?

Dat kan op vrijdag 14 april (goede vrijdag) en zaterdag 15 april! Nee je kunt niet mee op reis, maar je maakt het wel levensecht mee via een VR bril. Kijk naar links en rechts en het beeld verandert mee alsof je zelf aanwezig bent. Kom vrijdag naar onze winkel in Haarlem (zijlstraat 85). Een leuke ervaring voor alle trouwe TOMS fans!

You may also like

Leave a Comment