duurzame mode

Your sustainable fashion style #1

posted by Lonneke 5 oktober 2014 0 comments
Your sustainable fashion style - monday

Stijlcollage DSFW6

Iedere dag tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week van 6 tot en met 11 oktober presenteren we je een Sustainable Fashion Style. Een frisse hippe outfit gemaakt van fijne natuurlijke materialen, door mensen onder eerlijke werkomstandigheden in de mode industrie.
 
Met de actiecode DSFW14 ontvang je tijdens deze week € 10,10 korting, bij een besteding van € 50,-.

Mijn Sustainable Fashion Korting >

Maandag – Urban Chic Style

We beginnen de week met een urban chique look voor het sportieve type. De stoere bruine ‘leather look 5 pocket jeans’ van Alchemist is gemaakt van Tencel en heeft een speciale coating voor dat ruige randje. Een mooie aanvulling op je jeans collectie in de kledingkast!

We kiezen vandaag voor een combinatie met een sportieve top van Armedangels. Een sportief model, maar gemaakt van Tencel dat een chique zijde achtige uitstraling geeft. Dus ook geschikt voor een kantoordag. En nu de herfst voor de deur is deze fijne dunne 100% wollen trui van Komodo een heerlijke aanvulling.

We maken onze outfit graag compleet met een sjaal of mooi sieraad. Vandaag een armband uit de Made Uk collectie. Een super mooi label uit Engeland waarbij westerse ontwerpers samenwerken met ambachtslieden uit Kenia. Gemaakt van gerecycled messing. Design, eerlijke handel, bewust en mooie prijsjes!

En vergeet niet de deur uit te gaan met de My Paper Bag Shopper van Myomy! Gemaakt van ecologisch gelooid leer wat weer een extra edgy randje geeft aan ‘your sustainable fashion style’.

You may also like

Leave a Comment