023 - 531 16 76

✔ Grote collectie duurzame mode ✔ Klantentevredenheid 9.5 ✔ Winkels in Haarlem en Amsterdam

uniek en groot aanbod in duurzame mode & lifestyle
 

Over BrandMission

BrandMission duurzame mode Haarlem

Be Conscious, think organic, love fashion

Duurzame mode saai? Duur? Waar kan ik het vinden?
Loop eens binnen bij BrandMission in de Zijlstraat in Haarlem of in onze nieuwe winkel in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Bij ons vind je een ruime collectie duurzame mode merken. Stijlvolle blousjes om te combineren met een chique pantalon of stoere jeans en een paar hippe sneakers. Voor ieder wat wils, gemaakt van heerlijke zachte stoffen en op een eerlijke manier.

En de grote tafel in de winkels staat vol met handgemaakte sieraden en fijne organic cosmetica. Om jezelf te verwennen of leuk om kado te geven.

 

BrandMission Haarlem

Eigenaresse Lonneke Verbunt was werkzaam als conceptontwikkelaar in de vastgoedsector en besloot in 2011 een eigen winkel te openen. “De ene winkel na de andere winkel stopte, maar tegen de stroom in, wilde ik er toch voor gaan: een winkel vol met mooie en eerlijk gemaakte producten, duurzaam en trendy. Nee, geen wereldwinkel, maar een stijlvolle eigentijdse zaak.”
Zonder ervaring in de mode en geen eigen geld, maar met een uitvoerig business plan ging ze op zoek naar investeerders, een pand en mooie merken. Nu 8 jaar later, samen met 8 fijne collega's, werken we iedere dag met plezier om onze 2 winkels en deze webwinkel te vullen met mooie duurzame mode & accessoires.

 

Ontdek ons eigen BrandMission Magazine voor meer inspiratie en achtergrond informatie over duurzame mode!

 

"

 

x
Ontvang onze shopvoucher van 10% voor je eerste bestelling. Ontvang de voucher »