023 - 531 16 76

✔ Grote collectie duurzame mode ✔ Klantentevredenheid 9.5 ✔ Winkel in Haarlem

uniek en groot aanbod in duurzame mode & lifestyle
 

Privacyverklaring

Bij BrandMission gaan we uiteraard zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we wel gegevens van je nodig.
BrandMission slaat deze op in een beveiligde database. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit zonder jouw toestemming aan derden worden verstrekt.
Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.

In deze privacyverklaring beschrijven we welke gegevens wij van je verzamelen, waar deze gegevens voor worden gebruikt.
Ook leggen wij uit op welke wijze wij je gegevens opslaan, hoe wij je gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens. 

 

BrandMission heeft de volgende persoonsgegevens nodig om je order te verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Email
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • IP adres

 

Deze gegevens gebruikt BrandMission naast het verwerken van je order voor het volgende:

  • Afhandelen betaalverkeer:
    Om de betaling van je bestelling goed te kunnen afhandelen maken we gebruik van je betaalgegevens.
  • Bezorging bestelling:
    Om je bestelling bij je te kunnen laten bezorgen voeren we je gegevens in het systeem van MyParcel en de Fietskoeriers.
    Zij willen je graag op de hoogte houden over de status van de verzending van je bestelling en ontvangen naast je naam, adres, postcode en woonplaats ook je email en indien mogelijk je telefoonnummer.
  • Klantenservice:
    We willen je graag kunnen informeren indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Account:
    We bieden je de mogelijkheid om een account aan te maken
  • Versturen van nieuwsbrieven:
    Je kunt je hier altijd weer voor uitschrijven via de link in de footer in iedere nieuwsbrief
  • Reviews:
    Om te controleren of je order goed is verwerkt en je tevreden bent over onze diensten en producten sturen we je een mail via Kiyoh. Wij vinden het fijn om te weten of je tevreden bent en wat er eventueel beter kan. En dit is natuurlijk ook handig voor andere klanten om te bepalen of zij via ons producten willen bestellen.
  • Uitvoering wettelijke plicht:
    Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij je bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.


BrandMission deelt geen persoonsgegevens met derden die niet betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor onze dienstverlening. BrandMission verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling en om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Je persoonsgegevens worden in een beveiligde database opgeslagen

Bij BrandMission zorgen we voor up to date beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.  


We bewaren je persoonsgegeven zo lang dit nodig is

We bewaren je persoonsgegevens voor zo lang dit nodig is om je bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie periode, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

 

Je kun je persoonsgegevens inzien en wijzigen

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Je kunt ook een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met je toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. We willen uiteraard misbruik hiervan voorkomen. Daarom vragen we je dan om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van uw internetbrowser. 

Natuurlijk helpen wij je graag als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je hebt daarnaast ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerkingen van deze persoonsgegevens. Dat kun je doen via deze link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Je kunt deze privacyverklaring altijd raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

 

Onze contactgegevens

Heb je nog vragen of opmerkingen na het lezen van onze privacy- of cookieverklaring? Neem gerust contact met ons op:

Contactpersoon privacy: Lonneke Verbunt (eigenaar BrandMission)

BrandMission
Zijlstraat 85
2011 TM Haarlem

023-5311676
info@brandmission.nl