duurzame modeevent

Sustainable styling event tijdens de DSFW

posted by Lonneke 4 oktober 2022 0 comments
Dutch Sustainable Fashion Week

Dutch Sustainable Fashion Week 2022

Dit jaar zetten we tijdens Dutch Sustainable Fashion Week, duurzame mode extra in de spotlight. Van 6 tot 13 oktober wordt voor de 9e keer de DSFW georganiseerd. Want wie wordt er nu niet blij van nieuwe kleding? Maar soms is het ook goed om even stil te staan waar die nieuwe kleding vandaan komt en hoe deze gemaakt wordt. Want helaas behoort de kledingindustrie nog steeds tot een van de meest vervuilende industrieën en vinden er veel misstanden plaats op het gebied van mens en milieu.
Uiteraard doet BrandMission dit jaar, als duurzame koploper, ook weer mee en laten we je graag zien hoe leuk, mooi en trendy duurzame mode is. Je hoeft namelijk geen boomknuffelaar te zijn om te zien dat er in de huidige industrie iets moet veranderen.
Fair Fashion Haarlem
DSFW 2022

DSFW in Haarlem

De gemeente Haarlem is trotse partner van de DSFW. Samen met een aantal duurzame ondernemers is er onder andere een groene textiel route gemaakt. Deze route leidt je langs diverse leuke groene mode concepten en hotspots in Haarlem. Je herkent de deelnemende winkels ook aan de groene kledinghanger op de stoep.
Wat zijn we blij dat onze winkel in Haarlem gevestigd is!
Je kunt hier de route voor 2022 downloaden.

Sustainable Styling Event - donderdag 13 oktober

Wil jij meer weten over duurzame mode? En wil jij geïnspireerd worden door verschillende kledingstijlen en leren combineren om zoveel mogelijk uit je garderobe te halen? Kom dan naar onze gezellige stylingavond op donderdag 13 oktober.
Styliste Maureen laat je zien welke kleding goed bij jouw figuur passen en leert je hoe je diverse items met elkaar kunt combineren en stylen.
Tijd: inloop vanaf 19.15, start korte presentatie om 19.30 uur
Duur: hoe laat jij wilt.
Locatie: Zijlstraat 85 Haarlem
Tijdens deze avond ontvang je 10% korting op de nieuwe collectie! Deelname is gratis.
Om iedereen goed te kunnen adviseren zijn er maar een beperkt aantal plekjes, dus vol = vol.
Aanmelden kan via deze link
Maureen en Lonneke

Meer weten over duurzame mode?

In deze blogpost geven we je 3 handige tips om je kledingkast stap voor stap te verduurzamen.
Doe je deze week met ons mee?

You may also like

Leave a Comment